Rakentajan Ykkönen

Tuotteet ja palvelut

Rakentaminen

Rakentajan Ykkönen palvelee sinua laaja-alaisesti erilaisissa rakentamiseen ja saneeraukseen liittyvissä asioissa.

Portit, aidat

Alumiini on kevyttä ja kestävää, samalla materiaali on kierrätyskelpoista. Maalattu alumiinirakenteinen tuote kestää erinomaisesti vuodenaikojen vaihtelut ja näyttää uudelta vuodesta toiseen. Maalatun pinnan ansiosta alumiinituote on helppohoitoinen. Kaikki tuotteet jauhemaalataan haluamallanne värisävyllä. Maalin voit valita RAL-värikartasta.

Nosto-ovet ja automatiikat

Laadukkaat nosto-ovet ja automatiikat.

Laajasta mallistosta löytyy ratkaisu vaativaankin kohteeseen.

Yksillöllisen tuotteen omien suunnitelmienne mukaisesti.
Mitoitus ja malli laajasta valikoimasta tarpeittenne mukaisesti ilman mittarajoituksia.
Nosto tai liuku tai pariovi autotallin tai teollisuushalliin.
Laadukkaat automatiikat täydentämään käyttömukavuutta.
Asennuspalvelu myös avaimet käteen periaatteella.

Kaiteet, aidat, rautaportit, ovikatokset

Talo- ja piharakenteet muodostavat monestikin merkittävän osan kiinteistösi kokonaisuutta ja yleisilmettä. Rauta materiaalina soveltuu hyvinkin vaihteleviin rakennusmateriaaleihin ja ympäristöihin.

Rautavalmisteiset tuotteet ovat pitkäikäisiä, huoltovapaita ja näyttäviä. Kiinteistösi arvoa kohottavia elementtejä, jotka antavat myös näyttävyyden lisäksi selkeän signaaalin ympäristöllesi yksityisyytesi rajoista.

Portaat, portaiden ja terassien kaiteet ovat enemmän kuin kulkuväyliä ja suojakaiteita kerrosten välillä. Hyvin suunniteltuna ja toteutettuina ne ovat mitä näyttävimpiä sisustuksellisia elementtejä, joita ei voi jättää huomioimatta asuntosi arvoa määriteltäessä.

Lasituotteet

LASIRATKAISUT SISUSTUKSEEN JA RAKENTAMISEEN!Toimitamme lasialan mittatilaustuotteita mittatilaustyönä ja myös toimitetaan suoraan asiakkaan kotiovelle.

Vaihtoehtoja eri lasituotteissa on värien suhteen useita eli jokainen löytää oman tyylinsä mukaisen lasiratkaisun kotiinsa.

Toimintamme perustuu laajaan lasialan kokemukseen ja osaamiseen, jota sovellamme mittatilaustöissämme huomioiden vallitsevat turvallisuusvaatimukset.

Teräsovet

Tuotevalikoimaan kuuluvat teräksestä ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut laaka- ja profiiliovet, ikkunat, seinän osat, teräs-alumiini-lasijulkisivut Purso P50L. Toteutamme lisäksi myös erilaisia alihankintaurakoita.
Palo-ovet EI30, EI60, EI90...
Tuotteet valmistetaan kohteen mukaisesti.