Rakentajan Ykkönen

Alumiinirakenteet


Nayttokuva_2016-10-26_kello_9.26.52.png Nayttokuva_2016-10-26_kello_9.30.04.png


Alumiinirakennusjärjestelmillä toteutetaan näyttäviä lasituksia ulko- ja sisätiloihin.

Täysalumiininen profiili säilyttää muotonsa sääolosuhteista riippumatta. Se on helppohoitoinen, tyylikäs ja pitkäaikainen vaihtoehto.

Alumiinirakenteiset ikkunat ja ovet sekä sisä että ulkoseiniin.

Tuotteet on ajanmukaisesti CE-merkitty

ALUMIINIOVET, -IKKUNAT JA -TUULIKAAPIT

Alumiiniprofiilista valmistettu alumiiniovi on kevyt ja miellyttävä käyttää. Julkisiin kohteisiin tarjoamme sekä automaattiovia että perinteisiä ovia – huoltovapaasti.

Kotitalouksissa alumiiniovi muuntautuu asiakkaan toiveiden mukaan – voit suunnitella kotiisi omat ovet omien toiveittesi mukaan

Profiilit voidaan viimeistellä RAL-värikartan sävyillä.

Alumiini-ikkuna on oikea valinta silloin, kun halutaan säästää energiaa. Tehokkaasti eristetyllä ikkunalla voidaan saavuttaa alle 0,8 W/m2K:n U-arvo.

Ratkaisulla on helppo luoda suuriakin lasipintoja, jotka päästävät runsaasti valoa sisään ja lisäävät asuinmukavuutta eliniäksi.

Tuulikaapeissa alumiinijärjestelmä on erinomainen ratkaisu. Se helpottaa kulkemista ja lisää turvallisuutta. Alumiiniovet voidaan varustaa automatiikalla, joka ottaa huomioon esimerkiksi liikuntarajoitteiset.

Saat kokonaisvaltaisen ovitoimituksen “avaimet käteen” -periaatteella. Huolehdimme vanhan oven purkutyöstä ja hoidamme uuden oven asennuksen siististi ja tehokkaasti. Tarvittaessa kokonaisuus sisältää lukitukset ja liittymälistoitukset.


Vermo_1.jpg

Vermo_4.jpg

JULKISIVUT JA KATOT

Julkisivujärjestelmillä voidaan toteuttaa erinäköisiä julkisivuja ja valokattoja. Järjestelmä mahdollistaa sekä suuret lasiaukot että rakennekorkeudet.

Lasiseinät ja -katot kokonaisuutena sisältäen

-suunnittelun

-valmistuksen

-automatiikan ja helotuksen suunnittelun

-avaimet käteen asennuksen sisältäen liittymärakenteet ja vaatimusten mukaiset lasit